AnonymousSupportServices - Home
Sober companion - Sober Transport - Anonymous Support Services

Anonymous Support Services is jouw sober companion!


Wat is een sober companion?

 

Jouw sober companion is een nuchter persoon die je begeleidt in de eerste maanden van je herstel. Deze persoon begrijpt hoe belangrijk het is om clean te blijven en ondersteunt jou hierin. Het is precies zoals de term al aangeeft: een nuchtere metgezel.

Sobercompanion - Travel companion - Recovery companion Anonymous Support Services

Travel companion voor sober transport

Wij vergezellen jou op reis, bijvoorbeeld van en naar behandelcentra, huis, familiebezoek of je therapeut. Reizen brengt soms onnodig veel stress mee in het herstelproces. Anonymous Support Services zorgt dat jij veilig en clean aankomt op je bestemming.

 

Recovery companion

Anonymous Support Services is jouw recovery companion tijdens het hele proces van herstellen. We nemen daarin de volgende taken op ons:

  • Wij zorgen ervoor dat de herstellend verslaafde zelfhulpgroepen bijwoont, tijdig en veilig arriveert en deze stimuleert om nieuwe en gezonde sociale contacten aan te gaan.
  • We geven één-op-één aandacht en motiveren wanneer de verslaafde last heeft van ‘triggers’, momenten waarop terugval op de loer ligt.
  • Anonymous Support Services helpt je aan een goede zelfhulpgroep of meetings in de buurt.
  • De leefomgeving van de herstellende maken wij helemaal drugs- en alcoholvrij.
  • Wij vergezellen artiesten op tour zodat deze een drugs- en alcoholvrije kleedruimte heeft en bij trekmomenten of verleiding bij ons terecht kan.

Onze diensten passen we graag verder aan naar jouw specifieke wensen. Neem contact op om alle details te bespreken.

Anonymous Support Services

Niet waar je vandaan komt telt, maar waar je heen gaat!