AnonymousSupportServices - Home

Diensten

 

Anonymous Support Services biedt een gevarieerd aanbod van diensten voor mensen met een verslaving. Deze diensten zijn in brede zin onder te verdelen in de volgende facetten:

  • Interventie bij verslaving – confrontatie georganiseerd vanuit de vrienden, familie of collega’s.
  • Herstelcoach – biedt intensieve begeleiding in het dagelijks leven, niet alleen binnen het herstel en nuchter blijven maar ook op het gebied van sociale contacten onderhouden, financiën, loopbaankansen en voedingsadvies. 
  • Sober chauffeur – vervoer van de herstellende van A naar B. vlot, veilig en zonder triggers.
  • Sober companion / transport – wij gaan mee naar zelfhulpgroepen, klinieken en alle andere afspraken. We brengen je weg en halen je weer op, vliegen mee naar behandelcentra in het buitenland en blijven indien nodig overnachten. 

 

Binnen deze diensten is vaak overlap. We gaan graag met een herstellende en/of familie en vrienden om tafel om de details te bespreken. Bij Anonymous Support Services is (bijna) alles mogelijk!

 

Ons uiteindelijke doel is altijd om terugval te voorkomen. Goede, één-op-één begeleiding is hierin van groot belang. 

Korte beschrijving van onze diensten:

Interventie - Interventie
Interventie bij verslaving

Tijdens een interventie wordt een persoon met een verslaving geconfronteerd met zijn of haar gedrag als gevolg van verslaving. Dit gebeurt altijd vanuit liefde en mededogen. Veel mensen zijn bekend met interventies van het tv-programma Verslaafd. Hoe een interventietraject precies verloopt, hangt van de situatie en de verslaafde af. 

 

Ondertussen is er door de interventionist al een hoop geregeld op de achtergrond waardoor vaak versnelde opname mogelijk is. Een interventie kan worden ingezet door familie, geliefden en vrienden maar ook door een werkgever.  

Herstelcoach - Recovery Coach?
Herstelcoaching

De begeleiding van een herstelcoach gaat verder dan die van een sober companion. Anonymous Support Services is jouw herstelcoach bij verslaving en helpt je in het hele coachingtraject, van begin tot eind.

Een Herstelcoach zorgt er ten eerste voor dat de herstellend verslaafde alle acties kan ondernemen om te zorgen dat hij of zij geen geestverruimende middelen gebruikt. Daarnaast begeleidt de coach de verslaafde intensief, één op één. Samen met de cliënt worden ook doelstellingen gemaakt om blijvend herstel te bevorderen.

Sober companion - Sober Transport - Anonymous Support Services
Sober Companion / Transport

Wij vergezellen jou op reis, bijvoorbeeld van en naar behandelcentra, huis, familiebezoek of je therapeut. Reizen brengt soms onnodig veel stress mee in het herstelproces. Anonymous Support Services zorgt dat jij veilig en clean aankomt op je bestemming.

Het kan ook zijn dat de sober companion met artiesten mee op tour gaat. Er wordt voor gezorgd dat de kleed- of hotelkamer vrij is van drugs en alcohol. Daarnaast blijft de sober companion (backstage) in de buurt zodat men tijdens trekmomenten en verleiding een aanspreekpunt heeft. 

Sober Chauffeursdiensten

Vervoer van de herstellende van A naar B. Vlot, veilig en zonder triggers.
Denk hierbij aan vervoer van en naar het werk, zelfhulpgroepen en andere afspraken. Ook vervoer naar behandelcentra nadat er interventie is gedaan bij de cliënt, of vervoer naar huis na (klinische) behandeling.

 

Diensten - Bemiddeling
Bemiddeling

Wil jij of een dierbare wel de stap naar behandeling zetten, maar zie je door de bomen het bos niet meer? Ook hier kunnen wij bij helpen!

Wij gaan samen met jullie om de tafel zitten. Naar aanleiding van jullie wensen zal er gezocht worden naar de beste plek om in behandeling te gaan. We zorgen dan samen met de verslaafde dat deze zich ook echt aanmeldt en we vergezellen hem of haar naar de intake.

We bieden bovendien de mogelijkheid van haal- en brengservice voor zowel de verslaafde als de familie binnen Nederland.

Anonymous Support Services

Niet waar je vandaan komt telt, maar waar je heen gaat!